Passa på att rida på semestern

Visst är det härligt att rida hemma, men att passa på att rida när man är på semester är extra härligt. Har du inte testat det ännu så är det verkligen något jag rekommenderar!

Det är inte bara på Island det är kul att prova på det, utan det är också kul att rida på Nya Zeeland bland annat. Det är såklart något du kan testa lite varsomhelst, men jag har bara testat på Nya Zeeland och Island, så det är därför jag kan uttala mig om just dessa ställen.

Frihetskänsla deluxe!

Att rida är ju en skön känsla oavsett, men när man rider i ett landskap man inte är van vid blir det ett riktigt äventyr och det är såklart väldigt spännande. Som jag precis sa så är det något jag tycker att ni alla ska testa.

Detta är underbart att testa om man är ute och reser på egen hand, men om man reser tillsammans med någon, eller några, är det också kul. Om du vill uppleva den där totala frihetskänslan som barbacka ridning i vackra landskap ger så tycker jag dock att du ska satsa på att göra det när du är ute och reser på egen hand.