Förena nytta med nöje!

Att ha ett intresse som hästar och ridning är väldigt bra. Man får vara ute mycket i friska luften, vara igång med kroppen och dessutom får man en massa kärlek tillbaka från hästarna.

Det är verkligen underbart och jag önskar att alla kunde få uppleva den härliga känslan det är att ha med hästar att göra. Om du är en av dem som funderar på att testa det här med ridning kan jag bara säga en sak och det är kör på! Du kommer inte att ångra dig!

Ett hälsosamt intresse

Ni vet den där känslan av att gilla något och vilja dela med sig av det? Exakt så är det med mig och ridning. Jag fattar ju såklart att det är många som är helt ointresserade, är rädda för hästar och så vidare. Det är er andra jag riktar mig till – är du sugen på att testa så ska du inte låta något stoppa dig.

Tror du att du är för gammal för att börja rida så har du fel. Det är något alla kan testa på. Det är inte nödvändigtvis en sådan grej som måste påbörjas när man är barn, utan det går alldeles utmärkt även när man är äldre.

En rolig sak som många testar är att prova på att rida när man ändå har ett barn som vill rida. Det är ett gyllene tillfälle som jag verkligen tipsar er om! Jag har en kompis som gjorde just det. Hon har aldrig velat testa tillsammans med mig, men när hennes son ville börja rida tyckte hon att det var dags att prova på det själv också.

Inte bara ett liv i stall

Tror du att det bara är en massa stall, mockande med mera? Då har du fel! Det är nämligen en väldig massa utomhusaktiviteter också när man har häst och gillar att rida.

Det är helt enkelt perfekt för alla som vill ha en rolig aktivitet som är bra för att hålla igång. Att man dessutom får en nära relation till djur är ett extra plus.