Hästgalen unge – hur mycket tur kan man ha?

Hästar och träning!

Min syster har en dotter som är väldigt intresserad av hästar och det är såklart underbart kul för mig! Hennes mamma är inte intresserad av hästar alls, så det är jag som hänger med min systerdotter när det är ridning på schemat.

Det är väldigt kul för mig att få umgås mycket med min systerdotter och att få dela mitt intresse för hästar med henne. Det är inte alla som har sådan tur!

Det är också kul för henne, såklart. Hon har en familjemedlem som hon kan prata med om hästar 24/7 och det brukar man ju vilja när man är liten flicka och precis har upptäckt hästlivet. Ni vet väl också att hästar läker så mycket i människor?

Kul att hälsa på moster

Då vi har både en ponny och en fullvuxen häst så är det fantastiskt för henne att hälsa på hemma hos moster. Hon kommer ofta för att rida och hänga i stallet och det är så himla kul! Det bästa med detta är att hennes mamma ofta hänger med och det gör att vi får träffas mer än vad vi gjorde tidigare. Härligt hur ett delat intresse för hästar kan leda fram till så mycket familjehäng, eller hur?

Nu ska jag träna, vi hörs!