Härliga tider i livet!

Ni vet den där känslan när saker och ting är på plats och allting känns som att det klaffar? Så har det varit för mig den här veckan och det har varit så himla skönt! Oftast är det ju som så att det är det motsatta som gäller och det gör ju ingen kotte glad precis!

Jag vet inte varför allt har varit så himla bra och smidigt den här veckan, men det har bara funkat på alla sätt och vis. Till och med sådana saker som vanligtvis strular har gått hur bra som helst, så jag har faktiskt sett till att säga till mig själv varenda dag i veckan att jag ska vara tacksam och det har jag också varit!

Jag har i och för sig haft en vecka fylld av härlig mat, goda vänner, bra och kul på jobbet, rolig och hård träning plus till och med en dejt! Det är dock inte just dejten som har gjort att hela veckan känns så himla bra, utan det var bara ytterligare en rolig sak som hände! Vi hade det kul på dejten och vi kom in på mat och kost och började prata om hur mat och psyke hänger ihop väldigt mycket. Vi talade om allt möjligt inom just detta område (vet inte varför, det var väl kanske inte det sexigaste samtalsämnet, men, men) och vi kom fram till några livssanningar! Den viktigaste av dem var att om man vill äta en pizza med bearnaisesås och pommes på så är det, trots att det är en helt galen måltid, bättre att göra det lite då och då istället för att må dåligt varje dag för att det är det enda du kan tänka på medan du gnager på en morot som du sköljer ner med osötad mandelmjölk!

Hjärta